Om Bil-Snak.dk

Hej mit navn er Rasmus Overgaard og jeg brænder for livet som bilsælger. Har både arbejdet hos Lysdahl Simonsen og Fleggaard Auto. Dette gav mig virklig kendskab til branchen og ikke mindst blod på tanden indenfor bilbranchen og siden dette er jeg blevet Volvo sælger hos Autohuset Vestergaard i Vejle. Elsker at betjene kunder og dele min viden omkring Volvo. Når jeg gik hjem kl. 17:30 og har sagt farvel til den sidste kunde manglet jeg et sted jeg kunne forsætte dialogen omkring det mærke jeg brænder for, derfor startet jeg BilSnak.

Du vil hurtig finde ud af BilSnak har en masse nyttig informationer, der gør dit næste bilvalg en del nemmere. Man har mulighed for at tjekke ting ligefra farver til leveringtider på alle modeller. Siden skal ses som et hjælpe værktøj, der undstøtter Volvo egen hjemmeside, men går meget mere i dybden med de enkel ting. Siden og indholdet er skabt ud fra min egen erfaring inde for bilbranchen. Derudover har jeg stor fokus på de ting jeg høre folk bliver forvirret over når det for eksempel kommer til udstyr, priser og hvilken model de burde vælge. Derfor kommer BilSnak til at være din bedste ven når du skal vælge din næste bil.

Hvorfor har jeg startet denne blog?

  • For at holde den nysgerrig forbruger opdateret omkring den spædende udvikling Volvo er igang med.
  • Skaber et bedre overblik over udstyr, modeller og priser for forbrugeren.
  • Give dig den bedste oplevelse af hvad Volvo kan og har at byde på
  • Mulighed for at stille alle spørgsmål mellem himmel og jord.