Volvo On Call

Volvo On Call

Volvo On Call giver dig muligheden for at opkoble din telefon til din Volvo. Volvo On Call er en mobilapp, som både kan hentes gennem Appstore eller Android Market og er gratis. Bemærk at dette er ekstra udstyr for de modelovergange før 2020 ellers er det standart på alle modeller og varianter fra 2020. Første gang du henter appen skal der laves en personlig bruger, som skal opkobles til bilen hos din nærmest Volvo forhandler.

Appens funktioner

Appen har mange brugbare elementer, alt sammen designet til at gøre din hverdag nemmere. Nedenunder vil alle dens funktioner blive gennemgået enkel vis.

Kontrol af tilskudsvarmer

Hvis bilen besidder et fyr, har du mulighed for at kontrollere bilens temperatur gennem appen. Her slipper du får aldrig at skulle fjerne is fra forruden eller kampsvede i bilen en varm sommerdag. Volvo On Call giver mulighed for at fjernstarte varmeren og enten opvarme din bil eller nedkøle den. Bilen vurderer selv hvor lang tid den skal bruge på at nedkøle eller opvarme, så du sætte bare timeren efter hvornår du regner med at kører.

Bilulykke: SOS- og Volvo On Call-knappen.

Hvis du er ude for en bilulykke og airbaggen springer ringer bilen selv op til alarmcentralen. Hvis du ikke svare sender de automatisk en ambulance til din placering. Du har dog også selv mulighed for at trykke på SOS knappen og må kun bruges i nødsituationer. Hvis det er mindre alvorligt og bare er vejhjælp kan du bare benytte Volvo On Call-knappen.

GPS-track din bilen

Hvis du nogen sinde glemmer hvor du har smidt bilen har du mulighed for at spore bilen gennem appen. Denne funktion fungerer ligesom en GPS-tracker og du vil altid vide hvor bilen befinder sig. Derudover har du også mulighed for at aktivere hornet eller blinklyset og på den måde finde bilen.

Tilsend adresse på forhånd

Du har også mulighed for at sende adresser direkte fra din telefon og ud i bilen hvis bilen besidder Volvo’ Sensus Navigation. Hvis man er typen som skriver alt ind i ens kalender, så som adresse og mødetidspunkter og giver appen mulighed for at oprette forbindelse til ens kalender, vil den fortælle hvornår det er tid til at køre og sende placeringen. Så der ingen undskyldninger for forsinkelser mere.

Informationer omkring bilen

Appen giver også mulighed for at tjekke rigtig mange informationer om dit køretøj. Dette er lige fra vedligeholdelse af bilen til en personlig kørebog, så du kan holde styr på privat/erhvervsmæssig kørsel. Eller bare helt lavpraktiske ting som udetemperaturen og låse åbne funktionen af bilen. Du kan derudover også se hvornår man skal tanke næste gang og hvis alarmen går.

Ekstra funktion for Twin Engine ejer

Hvis du er ejermanden af en Twin Engine Volvo, har du en ekstra funktioner, så som tidsforskudt opladning, batteristatus, foretrukne ladestationer og en automatisk meddelelser om at tilslutte ladekablet hvis man ikke allerede har gjort det.