Privatleasing

Privatleasing

Her kan du finde alle de informationer du skal bruge i forhold til at privatlease en Volvo. Der er både priser og udstyr på de forskellige modeller. De modeller der er mulige at privatlease er V40, V40 Cross Country, V60, V60 Cross Country, S60, V90 S90, XC40 og XC60.

Måden privatleasing fungere på

Privatleasing er blevet en super populær form at have bil på. Flere og flere dansker benytter sig af denne løsning. I år 2018 valgte hele 21.226 dansker at benytte sig af denne løsning i følge Bilstatistik.dk. Men hvorfor skal du vælge privatleasing. Som forbruger skal man være opmærksom på der er både fordele og ulemper ved dette. Her er der 3 gode og dårlige grunde til man skal privatlease.

Fordele ved privatleasing

  1. Du har et fast beløb du betaler vær måned. Ingen trælse overraskelser i form af værkstedsregninger eller betalinger til service.
  2. Man skal ikke forholde sig til afgiftnedsættelser og større tab på bilen.
  3. Ingen bekymringer omkring at skulle sælge bilen når man skal have ny. Du siger simpelthen bare kontrakten op og finder en ny.

Ulemper ved privatleasing

  1. Det er fuldvist dyrt hvis man kigger på det lange løb og i hvis tilfælde betaler du halvdelen af bilens nypris over de 36 måneder.
  2. Man kan kun privatlease en ny bil.
  3. Udvalgte er de modeller man kan vælge er ikke altid så sort.

Privatleasing kontrakt

Selve kontrakten af en privatleasing fungere overordnet at du leger bilen over 36 måneder i stedet for at eje den. Det vil sige den forhandler du køber bilen står som ejer og du vil stå som bruger af køretøjet. Hvis man fortryder eller bare gerne vil prøve noget nyt har man muligheden for at opsige kontrakten i 11 måned og derefter være helt ude af den i 12 måned uden ekstra gebyrer. I selve kontrakten medfølger alle udgifter til bilen på nær din egen forsikring og brændstoffet. Det vil sige alle service og vedligeholdelse af bilen er medregnet i den pris du giver vær måned. Når du så aflevere bilen vil du typisk aflevere den ved FDM når du handler med større virksomheder, som for eksempel Autohuset Vestergaard og de vil som udefrakommende gennemgå bilen for skader og buler. Der er taget højde for at brugs ridser og stenslag vil forkomme og er uden beregning. men slevforskyldte skader, så som parkringskader er på egne regning. For at finde mere information omkring priser og udstyr tryk på en af de udvalgte modeller nedenfor.