Navigation

Navigation til din Volvo

Volvo benytter sig af sit eget navigationssystem så kaldt ”Sensus Navigation”, som virker på samme måde i alle modeller fra 2018. Det indeholder vejvisning i hele Europa og vil altid sikre du kommer frem til din destination. Bemærk dette er eftermonteret ekstraudstyr og er ikke standart på nogen af de nye modeller eller udstyrsvarianter.

  • Gratis at opdatere kortet

Kortet er til gengæld gratis at opdatere og bliver enten gjort når du er til service eller kan gøres ved hjælp af et USB-stik under dit armlæn til højre for dit førersæde efter eget behov. Derfor sikre ”Sensus Navigation” du altid har adgang til det nyeste kort kridt og frit, som typisk koster at opdatere hos andre bilmærker.

  • Online ruteopdatering

Online ruteopdatering er også en del af navigation systemet. Hvis der for eksempel enten er lange køer eller sket trafikuheld på din rute vil den automatisk give dig en anbefaling til en ny rute for at undgå denne trafik.

  • Layout og nem brugerflade

Layout og fremvisning af rutevejledningen vil forgå både på den store mider skærm og på dit førerdisplay. Bemærk dog man kun vil kunne få kortet op på førerdisplayet hvis man har ”Sensus Navigation” og ikke bare Appel Carplay eller Android Play.

Selve brugerfladen er super simpelt og ved hjælp af 2 tryk er man allerede i gang med at indtaste den givende adresse. Du har mulighed for at søge på både land, by, adresse og husnummer på en gang eller vælge at søge specifikt på for eksempel byer kun. Man har både mulighed for at skrive på skærmen med sin finger eller bare bruge et normal touch tastatur. Når adressen så er indtastet, har man forskellige rute muligheder og forslag. Disse forslag kan tage udgangspunkt i den hurtigste rute eller hvis man har nogen præferencer omkring mest mulig motorvejskørsel for eksempel.

  • Volvo On Call

Din Volvo On Call app samarbejder med dit navigationssystem. Dette giver mulighed for at trække adresse fra din kalender eller sende adresse direkte ud til bilen, så adressen allerede ligger i bilen og klar til rutevejledning.